Shop

Zbutes uji HORECA

Mbrojta perfekte per cdo paisje shtepiake.

Zbutesi kompakt mikro, ben te mundur pastrimin e te gjithe sistemit te ujit   te shtepise dhe pajisjeve elektroshtepiake nga gelqeria .Zbut ujin  ( qe permban kalcium dhe magnez), i cili ndikon direkt  ne jetegjatesine  dhe performancen e pajisjeve shtepiakeve dhe konsumit te energjise. Per shkak te madhesise kompakte   dhe dimensioneve te vogla, ‘Softener Compact Micro’ mund te instalohet ne vende  te mbyllura pa zene shyme vende.

Category:
Description
LlojiMicro
Kapaciteti I depozites se brendshme (liter) 7,6
Tipi i kabinetitkompakt
Dimensionet e depozites se brendeshme diametrit / lartësisë (cm)17×33
Vëllimi i rezines (litër)8
Dimensionet e zbutesit  (cm)20/39/50
Vëllimi i rezervuarit të kripës (kg)6
Furnizimi me energji220-240 V / 50-60Hz
Tensioni12V (1000 mA)
Temperatura e punës (C)4-38
Presioni i punës (bar)2,0 – 6,0
Konsumi mesatar i kripës për rigjenerim (kg)1,0
Kapaciteti maksimal (m3 / h)0,3