Shop

Filter uji kuzhine

E thjeshte ,praktike komode per cdo kerkese tuajen.Trajtojeni ujin direkt nga rubineti juaj.
“Countertop 3” jane 3 filtra qe kane strukture te brendshme osmotike , te cilet lidhen me rubinetin e lavamanit me ane te nje tubi plastik dhe nje ndaresi special ne fund te rubinetit. Filtri permban 3 fisheke dhe mundeson heqjen e papastertive mekanike, klorin dhe derivatet e tij , pesticidet dhe metalet e renda
-Zevendesimi i filtrave – cdo 6 muaj.
-Temperatura e ambientit ku vihet ne funksion – 4 ÷ 38°
-Presioni maksimal I funksionimit – 6 bar.
– Lloji I filtrit – NewLine Technology

Category:
Description
MODELIPermasat cmMaksimumi I ujit(l/min)Lloji I fishekeve
Countertop 3 [AWF-CT-3H-NL]30,5 x 25,0 x 9,03,7AC-PP-10-5-NL, AC-SC-10-NL, AC-GAC-10-NL, AC-H-10-NL, AC-GAC-10-NL