Shop

Ftohes uji

Uje I ngrohte,I ftohte per stafin tuaj. Ju nuk do te keni nevoje te  zevendesoni me shishet e renda sic keni bere me pare.Vetem me nje buton dhe do te keni uje ideal pa sakrifica dhe shume ekonomik.

Ky impiant  mundeson pirjen e ujit te ftohte, te ngrohte dhe te ambientit. Eshte nje produkt perfekt per shtepi, zyra, dyqane.Instalohet ne shperndaresin kryesor te ujit ne ambjentin perkates, eshte i pajisur me nje sistem filtrimi molekular 5-fazor bazuar ne procesin me osmoze te kundert. Sistemi i filtrimit eleminon elementet e demshme te ujit dhe bakteret. Produkti final eshte uji i paster ideal per tu konsumaur.Ju nuk do te keni nevoje te  zevendesoni me shishet e renda sic keni bere me pare.

 

Nderrimi i fishekeve  :

Filtrat ne hyrje  – cdo 3-6 muaj.

Membrana osmotike – cdo 2-5 vjet (ne varesi te kontaminimit te ujit dhe pastertise).

Category:
Description
DataWater Dispenser [AWD-CNH- 929CA]
KapacitetiDeri ne 200 l/dite
Presioni I ujit2,8 – 6 bar
Temperatura e ujit2-38 ºC
Temperatura e ujit te ftohte4-12 ºC
Temperatura e ujit te ngrohte85-100 ºC
Depozita e ujit te ftohte4 liter
Depozita e ujit te ngrohte2 liter
Depozia e ujit te ambientit8 liter
Energjia elektrike per te prodhuar uje te ngrohte700 W
Energjia elektrike per te prodhuar uje te ftohte100 W
Tensioni  / Frekuenca~230 [V] /50 Hz
Parametrat40x32x104 cm
Pesha19 kg