Shop

Filter uji Gjerman + Hidrogjen

Karakteristikat e dobishme të ujit  me hidrogjen :

– Hidrogjeni eleminon në mënyrë selektive radikalet e lira citotoksike më reaguese (të rrezikshme për trupin).

– Hidrogjeni ndërvepron me oksiduesit dhe i kthen ato në ujë.

– Uji i tillë mund të përdoret nga të gjithë, pavarësisht nga gjinia dhe mosha.

– Këshillohet që t’ua jepni fëmijëve të vegjël dhe të moshuarve, nënave shtatzëna .

– Procesi i plakjes ngadalësohet.

– Hidrogjeni mundëson riparimin e qelizave, duke parandaluar trupin tonë të plaket.

– Uji me hidrogjen stimulon metabolizmin , përshpejton proceset metabolike të trupit

– Lehtëson  procesin e humbjes së peshës.

– Përmirëson të menduarit dhe shpejtësinë e perceptimit të informacionit.

-Hidrogjeni është antioksiduesi më i fuqishëm.

Category:
Description
Te dhenatRO 7 [ARO-7-NL]
Fazat e filtrimit6 faza
Temperatuara e ujit qe sistemi te vihen ne funksion4 ÷ 38ºC
Lloji I filtraveAC-PP-10-5-NL, AC-SC-10-NL, AC-GAC-10-NL AC-IL-GAC, AC-IL –MIN, AC-IL-H
Presioni I ujit2,8 ÷ 6,0 bar
Kriperat minerale2000 ppm (mg/l)
Nderrimi I fishekeveParafiltri cdo 3-6 muaj
Fisheket cdo 1 vit
Membrana cdo 2-5 vjet
Fisheku I hidrogjent cdo 6 muaj
Permasat :
Gjeresia(cm)
Diameteri (cm)
Lartesia(cm)
35,0
12,0
50,0
Maksimumi I prodhimit te ujit (liter/dite)120 l