Shop

Filter uji Gjerman

Mbroni shendetin e familjes suaj.RO6 mundeson ujin ideal cdo minute per cdo pjestare te familjes .

Nje sistem filtrimi molekular familjar  me 6 faza filtrimi  bazuar ne nje membrane  te kundert( qe ben ndarjen molekulare te ujit) Jane 6 filtra ne totale ku jane 3 filtra ne hyrje ,membrane dhe filtri perbylles I karbonit dhe mineralizuesit .Gjithashtu vendoset nje parafilter prej qelesheje per te mbrojtur sistemin.Ne ndryshim nga filtrat e tjere standart, filtri NewLine permban nje kapacitet te madh te shtuar filtrimi, gjithashtu konstrukti i filtrit lejon nderrimin e shpejte te pjeseve mekanike pa perdorimin e veglave speciale.

Category:
Description
         Te dhenatRO 6 [ARO-6-NL]
Fazat e filtrimit6 faza
Temperatuara e ujit qe sistemi te vihen ne funksion4 ÷ 38ºC
Lloji I filtraveAC-PP-10-5-NL, AC-SC-10-NL, AC-GAC-10-NL AC-IL-GAC, AC-IL -MIN
Presioni I ujit2,8 ÷ 6,0 bar
Kriperat minerale2000 ppm (mg/l)
Nderrimi I fishekeveParafiltri cdo 3-6 muaj
Fisheket cdo 1 vit
Membrana cdo 2-5 vjet
Permasat :
Gjeresia(cm)
Diameteri (cm)
Lartesia(cm)
35,0
12,0
50,0
Maksimumi I prodhimit te ujit (liter/dite)120 l/dite