Shop

Filter dushi

Trupi dhe floku juaj kerkon perkujesje maksimale,nise ate nga uji

Filtri perdoret per zbutjen e ujit ne dushin tuaj . Vecanerisht i rekomanduar per femijet dhe njerezit me lekure sensitive dhe delikate.

– filtri transformon klorin e demshem  ne klore te pademshem.

– efektivisht heq papastetrite organike qe shkaktojne zbokth dhe dobesojne rrenjen e flokut.

– parandalon irritimin e lekures dhe thatesiren e saj.

– permban veti antibakteriale.

Filtri i dushit instalohet midis tubit dhe kokes se dushi.

Kapaciteti – 5000 litra (varet nga kualiteti i ujit te filtruar).

Category:
Description

Dimensionet :

Gjatesia – 14,0 cm.

Diametri – 5,0 cm.

Lidhja e tubave  1/2″.