UJI I FILTRUAR OLIGOMINERAL ME RRUSH TË THATË PËR MËLÇINË

UJI I FILTRUAR OLIGOMINERAL ME RRUSH TË THATË PËR MËLÇINË

Përzjerja e Ujit të fIiltruar Oligomineral me rrushin e thatë mund t’ju ndihmojë të pastroni Mëlçinë – Parandaloni

 

Melçia është një nga organet më të medha dhe më të rëndësishme në trup, Pa të, organizmi ynë do të mbushet me substanca toksike që nuk do të ishin në gjëndje të treten. Melçia është përgjegjëse për krijimin e lëngut biliar që zbërthen yndyrën për t’u kthyer në energji. Ajo luan një rol të rëndësishëm në balancimin e niveleve të sheqerit në gjak. Madje ajo merr substanca toksike që vendosen në trupin tonë dhe i kthen ato në elementë që trupi ynë mund t’i përdorë, ose i zbërthen ato aq sa duhet për trupin tonë, për t’i shkateruar në formën e mbeturinave.

Sidoqoftë, shpesh i marrim toksinat edhe duke konsumuar substanca të dëmshme në trupin tonë si psh sasi të tepërta të alkoolit. Ekziston edhe një gjëndje e njohur si Semundja e Melçisë jo-alkoolike që mund të shkaktohet nga produktet me sheqer të shtuar, ushqime të skuqura, kripëra të tepërta dhe mishi i kuq. Këto produkte shkaktojnë dëmtime të melcise me kalimin e kohës dhe janë produkte që njerezit i konsumojnë shpesh pa u menduar. Një mënyrë për të dezintoksikuar Mëlçinë është nepermjet ujit të pijshëm të filtruar (oligominetal) dhe rrushit të thatë.

Rrush i thatë, siç dihet, është i ngarkuar me fibra dhe antioksidantë (bioflavonoidë dhe vitaminë C) që luajnë një rol kyç në tretje dhe në heqjen e toksinave të dëmshme dhe radikaleve të lira. Me të gjitha këto lënde ushqyese të koncentruara, ekspertet kanë konkluduar se duke i perzjerë ato me ujë të filruar oligomineral realizohet një tretësirë shumë e dobishme. Keto lëndë ushqyese në formë të lëngëshme i lejojnë organet tona t’i përthithin më shpejt – madje edhe rritin përmbajtjen antioksiduese. Pirja e ujit të rrushit rrit aftësinë për të pastruar mëlçine pasi ky lëng leviz më shpejt përmes sistemit të tretjes të ngarkuar me antioksidantë që i pastrojnë toksinat.

Përgatitja

Pastroni 150 gram rrush të thatë duke përdorur një sitë. Pastaj hidhni 2 gota uji të filtruar oligomineral dhe më pas vendoseni në vlim për 20 minuta. Lëreni këtë tretesirë të perfituar për një natë. Në mëngjes ende me stomak bosh, konsumoni këtë lëng. Bëjeni këtë për disa ditë, dhe melçia juaj do të jetë e pastër nga toksinat, dhe gati për të bërë punën e saj shumë të rëndësishme.

Përse Ujë të Filtruar Oligomineral ?

Pëgjigjia eshte Bluefilters…….

Filtrat e ujit cilësorë në Sistemet e markes Bluefilters me Reverse Osmozë me parafiltra dhe Filtra Karboni Aktiv janë të vetmit trajtues të Certifikuar dhe Standartizuar nga BE për filtrimin e uji të pijshëm! Uji me pak minerale nuk e kompromenton formulen e përzjerjes.

Bluefilters Al❤️Partneri Juaj i Vetem Profesional i Informimit dhe Ujit të Sigurtë

Per #Ujin e Paster # kemi menduar Ne – Ju jetoni Shendetshem❤️

No Comments

Post A Comment