Studime mjekësore për Hidrogjenin Molekular në organizëm

Studime mjekësore për Hidrogjenin Molekular në organizëm

  • Okluzioni i arteries cerebrale (ndërprerja e rrjedhjes së gjakut në arteriet në tru) studim i vitit 2007 për  gjendjen neuro-degjenerative. Studimi konkludoi se që uji i pasur me hidrogjen mund të ndihmojë në parandalimin e sëmundjeve të trurit të tilla si Alzheimer dhe Parkinson.

 

  • Steatoza Mëlçisë (me yndyrë). Uji i pasuruar me hidrogjen ndikon në proceset biokimike në mëlçi në mënyrë të dobishme. Gjendja yndyrore e mëlçisë  zvogëlohet shumë tek subjektet që kishin konsumuar  ujë të pasuruar me hidrogjen. Niveli total i kolesterolit dhe inflamacioni ishte gjithashtu më i ulët. Sutidim i  vitit 2010

 

  • Uji i pasur me hidrogjen lufton e stresit oksidativ dhe përdoret  për të trajtuar problemet e lëkurës që lidhen me oksidimin.. Në temperatura më të larta pas aplikimit në lëkurë zvogëloin madhësinë e njollave  dhe pamja e përgjithshme e lëkurës u përmirësohet ndjeshëm.  Studim i vitit 2013. Shoqata Mjekësore Japoneze rekomandon përdorimin e ujit të pasur me hidrogjen për trajtimin e sëmundjeve të lëkurës.

 

  • Aftësia e tij për të reduktuar stresin oksidativ bën që të jetë pjesë e terapisë për shumë sëmundje kronike, duke përfshirë diabetin, sëmundjet neurodegjenerative dhe kancerin. Studim i vitit 2013.

 

  • Sëmundjet kardiovaskulare, studim i vitit 2014. Ka një efekt mbrojtës në sistemin kardiovaskular, falë aftësisë së tij për të reduktuar stresin oksidativ dhe inflamacionin. Në veçanti, Hidrogjeni Molekular mund zvogëlon rrezikun e aterosklerozës, hipertensionit dhe infarktit të miokardit.

 

  • Sëmundjet e frymëmarrjes, studim i vitit 2014. Hidrogjeni Molekular ka një efekt të dobishëm në sëmundjet e frymëmarrjes, si astma dhe bronkiti, pasi mund të reduktojë prodhimin e mukusit.

 

  • Parandalon sëmundjen e diabetit të tipit 2 dhe redukton  inflamacionin në traktin gastrointestinal. Përmirëson  funksionin e veshkave dhe performancën sportive. Studim i vitit 2016.
No Comments

Post A Comment