14 Mars 2024

14 Mars 2024

Bluefilters Albania ju bashkua festës për Ditën e Verësorganizuar nga Bashkia Tiranë në rrugën pranë Parkut Rinia. Fillimi i stinës së gëzueshme plot diell edhe këtë vit na gjetipranë njerëzve duke ndarë me ta  infromacione të vlefshme përrëndësinë ujit, teknologjinë gjermane për filtrimin e tij si dhe ruajtjen e burimeve dhe  ndotjen e mjedisit nga shishet plastikenjë përdorimshme.

Cilësia e ujit dhe e shëndetit është ajo që ne vlerësojmë mëshumë. Bluefilters Albania është pranë njerëzve dhe angazhohetcdo ditë për standardin e cilësisë më të lartë për filtrimin e ujit tëpijshëm.

Bluefilters Albania

Vetëm me e mira mjafton

No Comments

Post A Comment