Shop

DirectFlow – Lux [ARO-DFL]

Uje cilesor edhe ne biznesin tuaj .

Nje sistem filtrimi molekular bazuar ne sistemin RO-5 me membrane  te kundert(qe ben ndarjen molekulare), i pajisur me membrane  moderne 700 GPD dhe nje pompe uji. Filtri eshte i paketuar ne nje mbajtese celiku  . Ne njere ane te mbajteses NewLine ndodhet parafiltri  dhe nje fisheke NewLine Carbon.  Ne ndryshim nga filtrat e tjere standart, fishekët NewLine posedojnë një kapacitet filtrimi më të madh  gjithashtu konstrukti i filtrit lejon nderrimin e shpejte te pjeseve mekanike pa perdorimin e veglave speciale.Membrana e vecante 700 GPD lejon prodhimin e ujit te paster pa nevojen e e perdorimit te nje depozite.

Category:
Description
Te dhenat NewLine DirectFlow Lux Filter [ARO-DFL]
Fazat e filtrimit 5 faza
Llojet e fishekeve AC-PP-10-5-NL, AC-SC-10-NL, AC-GAC-10-NL
Temperatura e ujit qe paisja vihet ne funksion 4 ÷ 38ºC
Presioni I ujit 2,8 ÷ 6,0 bar
Maksimumi I kriperave minerale 2000 ppm (mg/l)
Nderrimi I fishekeve Parafiltri cdo 3-6 muaj

Fisheket cdo 6 muaj deri ne 1 vit

Membrana cdo 2-5 vjet.

Permasat :
Gjeresia(cm)
Diameteri (cm)
Lartesia(cm)
15,0
44,0
44,0
Maksimumi I prodhiimit te ujit (liter/dite) 400 l/dite